Bezlepkové pečivo

Báječný a na přípravu velmi jednoduchý bezlepkový chléb, bez droždí, bez vajec, bez mléka ... :-) Mrkněte na video:

Současná pšenice se ani zdaleka nepodobá té původní zvané einkorn. Vlivem hybridizace a mnohočetného křížení se zvýšilo i množství lepku v dnešní potravinách, které obahují pšenici ... . To je možná důvod, proč lepek začít vyřazovat a nahrazovat bezlepkovým pečivem. Více o pšenici najdete zde:

Eva kul 2

Eva Benek 

Lektorka raw kurzů

Autorka knihy o základech RAW food se 100 receptů: Raw food jako zážitek

Autorka 8 e-booků: To nejlepší z raw food

Člen asociace kuchařů a cukrářů ČR

4x bez lepku mléka cukru vajec

 

Záznamy nebyly nalezeny...

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.