Bezlepkový veganský mazanec

Obrázek1

Vyzkoušejte bezlepkový velikonoční mazanec. Roli vajec převezmou banány a nebudete potřebovat ani mléko.

Suroviny:

Postup:

V hrnci uvaříme jáhly a necháme vychladit. Poté je dáme do výkonného mixéru a přidáme všechny suroviny mimo rozinek, mochyní a mandlí. Těsto rozmixujeme do hladké mírně tekuté konzistence a přendáme do mísy. Přisypeme mandle, rozinky a mochyně. Vše promícháme a nalijeme do silikonové pečící formy. Pečeme na horkovzduch při 200°C cca 50min.  Do těsta během pečení zapichujeme dřevěnou špejli, pokud je po vytažení mokrá, pečeme dál, pokud je suchá, mazanec je hotový.

Přejeme vám krásné svátky jara a dalších 9 velikonočních bezlepkových rostlinných receptů si můžete ZDARMA stáhnout tady >>>

 

Záznamy nebyly nalezeny...

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.