Kakaové máslo natural RAW

 

Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.

od 77 Kč
od 66,96 Kč bez DPH
Výrobce Čokoládovna Troubelice
Kategorie Kakaové produkty
Zvolte variantu
Kód produktu 221/500 Hmotnost: 500g Objednáno 277 Kč
Kód produktu 221/501 Hmotnost: 1000g Objednáno 529 Kč
Kód produktu 221/100 hmotnost: 100g Skladem 77 Kč
   
Kód produktu 221/200 hmotnost: 200g Objednáno 154 Kč
 

 

Podívejte se na video recept jak si sami vyrobit domácí raw čokoládová lízátka a pralinky za pár korun:

 

21 dalších raw čokoládových inspirací pro vás formou rychlých, lahodných a zdravých receptů >>>

_3D EBOOK 1

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.