Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Děkujeme vám za návštěvu našich webových stránek a také váš zájem. Jsme vaší přítomností zde nadšení a velice si toho vážíme. Ochranu vašich osobních údajů bereme velmi vážně a chceme, abyste se na těchto webových stránkách cítili příjemně a bezpečně. Ochrana vašeho soukromí při zpracovávání vašich osobních údajů je u nás na prvním místě a bereme ji jako důležitou záležitost při obchodních procesech. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy webových stránek www.papejzdrave.cz, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Bezpečnost

Projekt PapejZdrave.cz společnosti A&E trading s.r.o., se sídlem Velké Hoštice, ul. Vančurova 284, PSČ: 747 31, IČO: 28574613, DIČ: CZ28574613, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 32703, jménem zodpovědné osoby a jednatele přijímá technická a organizační bezpečnostní opatření s cílem chránit vedené osobní údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob.

Právo na informace

Právo na informace na požádání vám obratem a písemně oznámíme. Pokud by se navzdory naší snaze o jejich správnost odlišovaly od těch aktuálních, na požádání je opravíme. Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je zaslat na office@vitarianstyle.com, kde se na mne můžete obrátit v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností. V případě urgentních záležitostí mě můžete také kontaktovat telefonicky na +420 774 088 854.

Kodex ochrany údajů

Získávání a zpracovávání osobních údajů. Když navštívíte mé webové stránky www.papejzdrave.cz, zaznamenají naše webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte. Webovou stránku, kterou u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace na webových stránkách, vyplněním objednávky, zadání emailu pro stažení eBooku, PDF souboru s recepty, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy.

Použití a postoupení osobních údajů

Projekt PapejZdrave.cz společnosti A&E trading s.r.o., se sídlem Velké Hoštice, ul. Vančurova 284, PSČ: 747 31, IČO: 28574613, DIČ: CZ28574613, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 32703, jménem zodpovědné osoby a jednatele, používá vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Chceme vaše údaje použít k tomu, abychom vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohli údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies

Projekt PapejZdrave.cz společnosti A&E trading s.r.o., se sídlem Velké Hoštice, ul. Vančurova 284, PSČ: 747 31, IČO: 28574613, DIČ: CZ28574613, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 32703, jménem zodpovědné osoby a jednatele, používá cookies k tomu, aby mohla sledovat preference návštěvníků a aby mohla podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prohlášení prodávajícího: Právnická osoba A&E trading s.r.o., se sídlem Velké Hoštice, ul. Vančurova 284, PSČ: 747 31, IČO: 28574613, DIČ: CZ28574613, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 32703, jménem zodpovědné osoby a jednatele, se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter Vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte v objednávce našich produktů jsou nezbytné pro Vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci Vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s Vámi. Vaše detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas kupujícího: Vyplněním formuláře Registrace, provedením objednávky zboží na serveru www.papejzdrave.cz souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze právnické osoby A&E trading s.r.o., se sídlem Velké Hoštice, ul. Vančurova 284, PSČ: 747 31, IČO: 28574613, DIČ: CZ28574613, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 32703, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Zároveň kupující uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.