Pohanka bezlepková

 
12
3311233

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem

     
  • Vyprodáno

    Pohanka kroupa zpracována za studena. Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. 

    Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    26,36 Kč bez DPH
    29 Kč
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  • Vyprodáno

    Pohanková instantní kaše je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Výrobce po testování produktu garantuje i při časově minimálním tepelném zpracovaní stále vysoký podíl nutričních látek jako jsou minerály a vitamíny.

    Používá se k přípravě kaší vmícháním do teplého rostlinného mléka nebo vody, nemusí se vařit. Je také vhodná k obalování, k zahušťování pokrmů.

     

     
    27,83 Kč bez DPH
    32 Kč
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  • Skladem

    Pohanková krupice vyrobená tradičním mechanickým způsobem za studena. Je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Používá se k přípravě kaší vmícháním do teplého rostlinného mléka nebo vody, nemusí se vařit. Je také vhodná k obalování, k zahušťování pokrmů.

    Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. 

    Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    26,36 Kč bez DPH
    29 Kč
       
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  •  
  • Skladem

    Bezlepková mouka vyrobena tradičním mechanickým způsobem za studena. Je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. V kuchyni má široké použití. Je vhodná na pečení chleba, palačinek, placek, na zásmažku, můžeme ji také přidávat pro zvýraznění chuti.

    Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    30 Kč bez DPH
    33 Kč
       
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  • Skladem

    Bezlepková mouka vyrobena tradičním mechanickým způsobem za studena. Obsahuje celé zrno včetně nutričně výživných slupek. Je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná na pečení chleba,, je možno ji přidat do placek, palačinek ... Vhodná také jako příměs do bílé mouky na zvýraznění chuti.

    Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. 

    Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    29,09 Kč bez DPH
    32 Kč
       
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  • Vyprodáno

    Pohankové  křupky jsou oblíbenou pochoutkou. Jsou bezlepkové a lehce stravitelné. Vhodné jako doplněk stravy, na výlety. Výrobce po testování produktu garantuje i při časově minimálním tepelném zpracovaní stále vysoký podíl nutričních látek jako jsou minerály a vitamíny. Chuťovka pro dlouhé chvíle a večery, oblíbené u dětí.

    Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. 

    Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    10,43 Kč bez DPH
    12 Kč
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  •  
  • Skladem

    Pohankové těstoviny kolínka jsou přirozeně bezlepkové a bezvaječné těstoviny. Jsou chutnou alternativou pšeničných těstovin a vynikající variantovou zdravého stravování. Pohankové těstoviny jsou vhodné do těstovinových salátů nebo jako příloha.

    Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. 

    Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    25,22 Kč bez DPH
    29 Kč
       
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  • Skladem

    Pohankové těstoviny vřetena jsou přirozeně bezlepkové a bezvaječné těstoviny. Jsou chutnou alternativou pšeničných těstovin a vynikající variantovou zdravého stravování. Pohankové těstoviny jsou vhodné do těstovinových salátů nebo jako příloha.

    Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. 

    Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    25,22 Kč bez DPH
    29 Kč
       
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
  • Skladem

    Pohankové těstoviny vřetena jsou přirozeně bezlepkové a bezvaječné těstoviny. Jsou chutnou alternativou pšeničných těstovin a vynikající variantovou zdravého stravování. Pohankové těstoviny jsou vhodné do těstovinových salátů nebo jako příloha.

    Pohanka spolu s amarantem a quinoou je označována jako pseudoobilovina. Jejich konzumace je velmi vhodná pro celiaky a lidi alergické na lepek, neboť plody těchto plodit jsou přirozeně bezlepkové. Tato plodina je lehce stravitelná. 

    Pohanka obsahuje 18 různých aminokyselin. Obsah lysinu - aminokyseliny je ve srovnání s ostatními obilninami 3-4 násobně vyšší. 

    Pohanka může být cenným zdrojem dietních bílkovin pro osoby citlivé na lepek.  Má také vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin. Nejvíce však obsahuje esenciální kyselinu linolovou (37-48%), která společně s kyselinou linolenovou (1,9 - 2,8 %) snižuje hladinu krevního cholesterolu.

    Pohanka a její produkty obsahují 3,4-5,2% celkové vlákniny, přičemž asi 20-30% je rozpustných. Pohanka je důležitým zdrojem zinku, mědi, selenu, manganu a jiných stopových prvků. Z vitaminů jsou v plodech pohanky zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C. Velmi důležitým vitamínem v pohance v pohance je cholin, který regeneruje jaterní buňky. Pohanka je nejlepším přírodním zdrojem rutinu, který je důležitý pro cévní pružnost

     
    25,22 Kč bez DPH
    29 Kč
       
    Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.