Proč chlorofyl
Zelené si klidně nechte přerůst přes hlavu! Jenom vám to prospěje!
Čím víc zeleného, tím více přirozených a lehce vstřebatelných vitamínů, minerálů, antioxidantů, enzymů, chlorofylu a dalších látek, které tělo pravidelně čistí, regeneruje, vyživuje, odvádí z těla odumřelé buňky a odpad v podobě těžkých kovů, přebytku cukru, toxinů, parazitů i nežádoucích bakterií. Naopak zelené natě podporují přirozenou mikroflóru ve střevech, čili i díky zelenému se ve střevech daří potřebným bakteriím, které tvoří vit. B12, K2 a další.
Zelené přirozeně obnovuje trávící šťávy v žaludku!
Zelené fantasticky regeneruje přetažené svaly po sportovním výkonu!
Celá spousta zelených natí obsahuje velké zastoupení omega 3, o čemž se téměř vůbec neví!!! Zelené obsahuje chutě jako: HOŘKÁ, TRPKÁ, SVÍRAVÁ.. jsou to chutě, které většině lidem v jídelníčku chybí, ovšem mají blahodárný vliv na zdraví jater a dalších orgánů.
Zelené odvádí z těla přebytky kyseliny močové, čímž tělo zbavuje nemoci zvané DNA!
Čím více hořkého zeleného sníš, tím se budeš cítit líp a líp!!!!
VIDEA:
ČLÁNKY: